Basketbalkleding

Zoals bij elke sport is het belangrijk dat je kleding lekker zit, het ademt en geen vocht vasthoudt. Dat geldt ook voor basketbalkleding. De shirts zijn vaak mouwloos en de broeken wijd en lang. In een professioneel basketbal tenue ga je gemotiveerd een wedstrijd in.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies de juiste basketbalkleding

Ben je op zoek naar basketbalkleding om te basketballen met je vrienden, te oefenen op je dunk of voor een wedstrijd? Er zijn voor elke situatie wel passende basketbal kledingstukken te vinden. Denk aan basketbalshirts en basketbalshorts.

Natuurlijk moet het naast comfortabel en sneldrogend ook cool eruit zien. En kun je kiezen uit basketbalkleding van verschillende sportmerken in toffe kleuren en graphics. Meestal zijn shirts voor basketbal mouwloos. Maar je hebt ook shirts met een korte mouw. De broeken zijn wijd en lang en vallen zeker tot op de knie. Alles is van soepele en ademende stof gemaakt, zodat je transpiratie snel wordt opgenomen en snel opdroogt. Dit is zeker nodig tijdens een intensieve game. Het is zeker aan te raden om voldoende kleding in huis te hebben, dan zit je nooit zonder wanneer het in de was zit.

Vind jouw basketbalschoenen

De juiste outfit is belangrijk, maar een paar goede basketbalschoenen zijn dat ook. Als basketballer ben je continu in beweging, maak je snelle moves en hoge sprongen. Dat moeten je schoenen allemaal aan kunnen.

Houd er goed rekening mee dat de schoenen voldoende steun geven aan je enkels. En de keus van je schoenen is ook afhankelijk van de ondergrond waarop je speelt, dit kunne binnen- of buitenschoenen zijn. Maar ook jouw rol in het veld is bepalend voor welke schoen je kiest. Net als bij basketbalkleding is er voor basketbalschoenen ook volop keus uit verschillende modellen en kleuren. En ze zijn van duurzame, stevige materialen gemaakt zodat ze langer mee kunnen. Merken zoals Nike en Adidas hebben goede basketbalschoenen in hun assortiment.

De juiste basketbal

Buiten basketbalschoenen zijn basketballen ook een essentieel onderdeel van een goede game. Zo heb je verschillende merken en soorten ballen waar je uit kan kiezen. En het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat tijdens het basketballen voor welke basketbal je uiteindelijk kiest.

Ontvang denieuwsbrief