Accessoires en gear

Een goede sportuitrusting bestaat tegenwoordig buiten sportkleding ook uit de juiste sportaccessoires. Denk aan sporthorloges die al je inspanningen meet. Maar ook de juiste bescherming als scheenbeschermers bij voetbal en bitjes bij hockey.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Accessoires & gear voor je sportoutfit

Als je een fanatiek sporter bent dan kun je niet meer zonder een goede sportuitrusting. Bij elke sport horen natuurlijk andere accessoires en gear. Van het meten van je prestaties en inspanningen met een sporthorloge tot het beschermen van je schenen tijdens een voetbalwedstrijd met scheenbeschermers.

Kies de juiste sport accessoires

Met de juiste sportuitrusting zorg je niet alleen voor bescherming maar ook voor een optimale prestatie. Of je nou naar de sportschool gaat of elk weekend op het veld te vinden bent om een balletje te trappen, goede sport accessoires heb je nodig. Denk bij hardlopen aan mooie sporthorloges die onder andere je hartslag meten. Tegenwoordig heb je de mooiste exemplaren en zijn er zelfs heuse designer uitvoeringen. Je zou bijna je gewone horloge vervangen voor een mooi sportexemplaar, want qua looks zien ze er bijna hetzelfde uit. Wat natuurlijk extra mooi om je pols staat. Ben je meer van yoga? Dan zijn yogamatten en foamrollers ideale accessoires tijdens een lesje yoga of pilates.

Sport accessoires op het veld

Elke sport komt met andere gear. Neem bijvoorbeeld voetbal. Daar wil je je schenen wel beschermen tegen gemene tackles en slides. Scheenbeschermers zijn dan een ook een must sport accessoire op het veld. En een bal is ook wel handig. Net als bij basketbal of tennis. De verschillende ballen vallen ook onder je sportuitrusting. Stap je liever op je racefiets om een eind te gaan fietsen? Dan gaat er 100% een bidon met water mee om de dorst te lessen. En tijdens het hardlopen is een sporthorloge vaak vergezeld met een paar earphones. Dat maakt dat 10 kilometer rondje een stuk vlotter.

Accessoires voor in de sportschool

Sport je liever binnen? Dan zul je regelmatig in de sportschool te vinden zijn of home fitness oefeningen doen. Training grips beschermen je handen voor de gewichtjes en apparaten. Fitness matten zijn handig voor verschillende workouts en voor pilates heb je ballen en foamrollers die je helpen bij verschillende oefeningen. Keepershandschoenen, zweetbandjes, smartphonehouders, sporthanddoeken, het zijn allemaal handige items die ervoor zorgen dat je je sport nog beter uitoefent.

Ontvang denieuwsbrief