Outfit #3: Kleurrijk de winter door met Nike

In de lente en zomer zie je buitensporters gekleed in allerlei vrolijke zomerse kleurtjes. Waarom zou dit niet óók in de winter kunnen? Om je wat extra energie te geven is het juist aan te raden om je zo kleurrijk mogelijk te kleden. Dit geeft je niet alleen een avontuurlijke uitstraling, het is ook nog eens enorm veilig in het verkeer. Deze kleurrijke outfit van Nike is exact wat je nodig hebt om de grauwheid van deze winter te verslaan.

Nike Performance ELEMENT

Bijna volledig gemaakt van polyester geeft dit shirt een comfortabele fitting en maakt het geschikt voor buitensporten zoals hardlopen. De felblauwe kleur geeft een koude dag net wat meer pit en laat je zichtbaar zijn voor auto’s en ander verkeer. De bijbehorende capuchon is perfect wanneer het begint te regenen of wanneer je buiten wat extra warmte nodig hebt. Voel je volledig vrij in dit sportshirt van Nike en voel je één met de natuur.

PRO INDY - Sport BH

deze sport BH zorgt ervoor dat je op een fijne manier kunt sporten zonder dat anderen wat van de BH zien. De pasvorm is perfect en sluit naadloos aan bij je lichaam. De topkwaliteit van Nike zorgt voor een perfecte performance in de buitenlucht. Alsof de stof een verlenging van je lichaam is.

PRO DRY - Tights

Om je sportsessie in de buitenlucht compleet te maken is deze Nike Performance broek aan te raden. De tights bestaan grotendeels uit polyester en een klein deel uit elastaan wat bewegen gemakkelijk maakt. Door het elastiek blijft de broek ook tijdens activiteit goed zitten en zakt hij niet af. Ideaal wanneer je meters wilt maken!

Nike Performance LUNARTEMPO 2

Echt tempo maken doe je natuurlijk met deze hardloopschoenen van Nike Performance. De witte kleur geeft je gehele look net wat meer pit terwijl je verbaasd zult zijn over je eigen kunnen met deze schoenen aan. Voor een extra kleurrijke tint aan je outfit kun je natuurlijk ook voor de gekleurde Lunartempo 2 schoenen gaan: laat de winter maar komen, jij bent er klaar voor.

Voorgaande

Hier bestaat een complete voetbaloutfit uit

Tuesday 07 November 2017 at 10:58
Volgende

Outfit #2: Warm de winter in met The North Face

Wednesday 18 April 2018 at 07:40

Ontvang denieuwsbrief