Broeken

Je hebt sportbroeken in verschillende soorten en maten. Van sportshorts tot running tights. Voor elke sport is er wel een geschikte sportbroek te vinden. Met de juiste sportbroek voor jou wordt sporten een stuk leuker!

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Sportbroeken voor extra comfort

Een sportbroek behoort tot de basis van je sportoutfit en zorgt voor een sportieve uitstraling. En een goede workout natuurlijk. Belangrijk is dan ook dat je de perfecte sportbroek vindt voor de sport die jij uitvoert. Wil je een lange of korte broek? Sport tights, een joggingbroek of een heel trainingspak? Er is genoeg keus! Het maakt niet uit welke sport je beoefend, een goede sportbroek heb je nodig. Het bevordert je sportprestaties en houdt je warm.

Daarnaast biedt een sportbroek ook comfort en is het belangrijk dat die naast goed ook lekker zit. Een trainingsbroek of joggingbroek komen altijd goed van pas en ze kunnen over of bij elke sportoutfit gedragen worden. Maar deze broeken zijn ook ideale broeken om thuis in te loungen. Als je een dagje helemaal niks op de planning hebt staan en de deur niet uit hoeft, is de kans groot dat je een joggingbroek met een fijne sweater aantrekt.

Sport leggings in fancy kleuren en prints

Doe je aan yoga, pilates, fitness of ben je vaak een rondje aan het hardlopen? Dan weet je dat een sportlegging de ideale sportbroek is voor deze sporten. Een sportlegging sluit strak aan om je benen en dat zorgt ervoor dat alles goed op zijn plaats blijft zitten tijdens het hardlopen, fitnessen en yoga-en. Doordat de sportlegging zo strak om je benen aansluit verbetert dit je sportprestaties aanzienlijk.

Daarnaast is de sportlegging gemaakt van een ademende, dry-fit stof, knelt die niet en komt er ook geen kou of wind door tijdens je workout. En er zijn zoveel leuke printjes en kleuren, waardoor je hem goed kunt stylen met de rest van je sportlook. En het is allang niet meer een sportbroek die je alleen draagt wanneer je gaat sporten. Je ziet sportleggings steeds vaker buiten de sportschool. Want je kunt hem ook prima in een casual outfit dragen met een oversized sweater en hippe sneakers eronder.

Ontvang denieuwsbrief