Clubkleding

Bij voetbalkleding hoort natuurlijk ook clubkleding. Naast de kleding van je eigen voetbalclub heb je ook clubkleding van de Nederlandse voetbalclubs uit de Eredivisie. Als supporter trek je een clubshirt aan van jouw favoriete club uit de Eredivisie of het shirt van het Nederlands Elftal natuurlijk.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Clubkleding van je favoriete team

Clubkleding is een groot onderdeel van voetbalkleding. Naast je eigen clubkleding, die je verplicht moet dragen tijdens een wedstrijd, heb je ook clubkleding van voetbalclubs uit de Eredivisie. En natuurlijk mogen we de buitenlandse clubkleding niet vergeten. Denk aan voetbalkleding van FC Barcelona of Real Madrid. Van voetbalshirts tot complete voetbaltrainingspakken. Je kunt alles in je favoriete clubkleuren krijgen als je wilt.

En het gaat nog een stapje verder. Want naast voetbal clubkleding heb je natuurlijk ook landelijke voetbalkleding. Wanneer het Nederlands elftal een wedstrijd speelt, kleurt het stadion en alles daarbuiten oranje. De saamhorigheid wat clubkleding teweegbrengt is altijd weer groot. Sportmerken als Nike en Adidas zijn de grootste leveranciers van clubkleding. Bij Nike zit er een hele historie achter. En het jaar 2001 markeert het jaar waarin Nike de officiële leverancier van de kleding en uitrusting werd van voetbalclub Manchester United. Toen de meest beroemde voetbalclub ter wereld.

Kies jouw favoriete clubkleding

Je draagt clubkleding niet alleen wanneer je supporter bent bij een voetbalwedstrijd van je favoriete club of land. Het zijn kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit en dus zijn ze ook prima te gebruiken als sportkleding. Het materiaal is hetzelfde als bij voetbalkleding. Het voert transpiratievocht snel af en het droogt snel op. Als je in je vrije tijd vaak buiten nog een balletje trapt met vrienden of een andere training doet, dan kun je clubkleding prima dragen. Het houdt je goed warm, ziet er sportief uit en je draagt je club op deze manier ook een hart toe.

Ontvang denieuwsbrief