Dames

Zonder geschikte sportkleding is het sporten een stuk minder comfortabel en kunnen er soms zelfs blessures ontstaan. Hoewel bij sommige sporten in een normaal shirt gesport kan worden, is een speciaal sportshirt de betere keuze. Ditzelfde geldt voor de sportbroek en -schoenen. Het type sportkleding kan per sport verschillen. Zo hangt het type schoenen dat aanbevolen wordt sterk af van de ondergrond waarop gesport wordt en de bewegingen die gemaakt worden. Een goede sportoufit voor dames vergroot het plezier en comfort tijdens het sporten.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Ben je regelmatig in de sportschool te vinden voor een lesje zumba, fitness of een yoga sessie? Of sport je liever in de buitenlucht door te hardlopen of hockeyen? Dan weet je hoe belangrijk een mooie en goede sportoutfit is. In het onderstaande overzicht kun je zoeken en vinden wat je nodig hebt.

Net als met gewone kleding kan mooie sportkleding je een boost geven. Een sportoutfit waarin jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt, zorgt er ook voor dat je beter presteert en resultaten boekt. En dat is wat we allemaal willen nietwaar? Fitter worden en goed in ons vel zitten. Een goede sport sessie en de juiste sportkleding kan daar al enorm bij helpen.

Dames sportkleding combineren

De tijd van matchende sportsetjes met een sporttop en bijpassende sportlegging is voorbij. Je kunt sportkleding met leuke prints en kleuren eindeloos met elkaar combineren, en dat maakt het nog leuker om een nieuwe sport outfit te kopen en samen te stellen. Voordat je je sportkleding gaat kopen is het aan te raden om te kijken welke sportkleding en sportschoenen het meest geschikt zijn. Vooral met schoenen moet je goed opletten op welke ondergrond je gaat sporten en welke bewegingen je gaat maken.

Jouw ideale sportoutfit

Je sportoutfit moet comfortabel zitten en per sport moet je rekening houden met verschillende dingen. Als je veel buiten sport dan heb je bijvoorbeeld een sportjas of een windvest nodig om je te beschermen tegen de weerelementen.

Ook heb je voor buitensporten andere sportschoenen nodig dan sporten die je binnen uitoefent. Bij yoga hoef je bijvoorbeeld geen schoenen aan, maar moet je voor extra comfort wel een yogamat en foamroller hebben. En op een tennisveld heb je andere sportschoenen nodig dan op het voetbalveld. Om goed voorbereid te zijn schaf je de noodzakelijke sportkleding, schoenen en accessoires aan die bij de sport horen. Zo kun je tijdens het sporten de juiste bewegingen maken tijdens je work-out.

Ontvang denieuwsbrief