Fitness

Ben je een fitness fanatiekeling en ben je elke week in de sportschool te vinden? Of begin je net met fitness en moet je je weg er nog een beetje in vinden? Je kleding is de basis van je uurtje fitness, zorg dat deze comfortabel zitten en genoeg steun bieden. Het zal je prestaties verbeteren en je kans op blessures verkleinen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Ga voor de juiste fitness kleding

Een intensieve workout in de sportschool vraagt om de juiste sportkleding. Doe je veel aan fitness dan is het handig om meerdere setjes te hebben. Zo heb je altijd genoeg kleding en kun je je makkelijk aan je sportschema houden. Goede fitnesskleding is een combinatie van comfort en fashion. Het materiaal van de kleding is licht, ademend, vocht afstotend, waterproof en winddicht. Hierdoor kun je alle weersomstandigheden goed en maximaal blijven presteren. Kies een gekke print of een toffe kleur en mix en match je fitness outfit met toffe sportschoenen en een gave sporttas.

De geschiedenis fitness

De meeste denken bij fitness van vroeger aan de jaren 80. Dames en heren in leotards en leggings in felle kleuren, veel haarlak en sportschoenen van merken als Nike, Reebok en Adidas. Volgens de van Dale betekent fitness: het aan zijn gezondheid werken in een fitnesscentrum.

De term fitness wordt in de jaren 50 al gebruikt. Ten tijde van de industriële revolutie waren mensen al veel bezig met fitness en dit leidde tijd een globalisering van fitness en de fitness accessoires industrie. Zeker als je veel oefeningen doet weet je dat je veel sportaccessoires nodig hebt bij fitness. Denk aan gewichten, trainingsmatten, handschoenen en sporthorloges. Een complete fitness workout is goed voor je spieren en je gezondheid. En ook voor je mentale gezondheid doet fitness veel goed, zo slaap je er een stuk beter door!

Ontvang denieuwsbrief