Golfkleding

Goede golfkleding is belangrijk. Niet alleen voor je spel maar ook omdat sommige golfclubs een strenge golf etiquette hanteren. Met de juiste golfkleding weet je zeker dat je goed en stijlvol gekleed bent op de golfbaan.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies de juiste golfkleding

Tijdens het golfen zijn goede golfkleding en golfschoenen belangrijk voor je spel. Daarbij is de kleding een stuk comfortabeler en zorgt het ervoor dat je niet wordt belemmerd in je bewegingsvrijheid. Zo kun je rustig je ding blijven doen zonder gehinderd te worden door je kleding. Vaak wordt gedacht dat golfkleding gewoon chique kleding is.

Maar de polo’s die tijdens het golfen worden gedragen zijn anders dan de polo’s die je in je vrije tijd draagt. Het is van ander materiaal gemaakt, want golfpolo’s moeten je transpiratievocht goed kunnen opnemen. Zodat je niet naar zweet gaat ruiken tijdens het golfen en je huid niet gaat irriteren door de schuring van stof. Ook rekt de stof goed mee waardoor jij een goede swing kunt maken.

Een passende golfbroek

Een golfbroek heb je in de zomer in luchtige korte varianten, maar ook lange broeken worden veel in de zomer gedragen. Ze zijn dan van dunnere stof gemaakt. In de winter kies je voor een lange, warme golfbroek. Deze broeken zijn uitgerust met verschillende zakken waardoor je golftee’s en ballen makkelijk mee kunt nemen.

Wie denkt dat golfkleding oubollig en saai is heeft het mis. Tegenwoordig heb je hele hippe golfkleding waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een golfbroek met een toffe ruitjes print of golfpolo’s in een felle kleur. Houd er wel rekening mee dat er op de golfbaan vaak een etiquette geldt. Je mag best een leuk printje of kleuraccent aan je golf outfit toevoegen, maar sla niet door. Less is more op de golfbaan, dan zit je altijd goed.

Ontvang denieuwsbrief