Hardloopshirts

Je draagt ze het hele jaar door, hardloopshirts. In de warme maanden zonder mouwen of met korte mouwen en in de koude maanden met lange mouwen. Een goed hardloopshirt is belangrijk, het houdt je lichaam warm en zorgt ervoor dat je niet afkoelt tijdens het hardlopen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Hardloopshirts met de juiste fit

Je moet een hardloopshirt zien als een extra laag, een soort tussenlaag. Naast je lichaam warm houden heeft die nog een belangrijke taak en dat is transpiratievocht en overtollige lichaamswarmte afvoeren. Dat is na een intensief rondje hardlopen wel zo fijn. Hardloopshirts hebben een nauwsluitende pasvorm en ze zitten strak om je lichaam. Het voelt als een tweede huid, wat een stuk prettiger sport en minder weerstand biedt dan bijvoorbeeld een los vallend hardloopshirt.

Kenmerken hardloopshirts

Een hardloopshirt heeft specifieke kenmerken, iets wat een T-shirt van katoen bijvoorbeeld niet heeft. Het materiaal waarvan een hardloopshirt gemaakt is moet dus wel beschikken over de eigenschappen om lichaamswarmte en vocht goed af te kunnen voeren. Door speciale technologieën verbeter je je prestaties aanzienlijk en kunnen ze elke grote inspanning prima aan. Zo heb je hardloopshirts met StayCool technologie, wat ervoor zorgt dat het shirt ademend is. Dry-fit technologie zit ook in veel hardloopshirts en dit zorgt ervoor dat je shirt snel opdroogt.

Voor extra comfort zijn de naden in hardloopshirts vaak plat gestikt. Dit voorkomt irritaties en dat is wel zo fijn tijdens het hardlopen. Er zijn zelfs hardloopshirts met een kabel geleiding voor je hoofdtelefoon. Heel handig wanneer je vaak muziek luistert tijdens het hardlopen.

Leuke printjes en kleuren

Het is zeker aan te raden om tijdens het hardlopen te kiezen voor een goed hardloopshirts in plaats van een gewoon shirt. Een hardloopshirt houdt je warm, warmer dan een gewoon shirt waar vaak nog tocht of wind doorheen komt. Ook wordt vocht goed afgevoerd en heb je niet een kletsnat shirt als je weer thuiskomt. Daarnaast zijn hardloopshirts verkrijgbaar in toffe kleuren en prints waardoor je hem prima kunt matchen met je running shorts en sportschoenen.

Ontvang denieuwsbrief