Hardloopshorts

Als je een fanatieke hardloper bent ren je door weer en wind. Of het buiten nou giet van de regen of het zonnetje aan een strak blauwe lucht schijnt, je hebt een hardloopbroek paraat liggen voor elke weersomstandigheid en elke situatie. En daar horen hardloopshorts ook bij.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies de juiste hardloopshorts

In de zomermaanden zul je veel vaker hardloopshorts aantrekken dan in de wintermaanden. Het voordeel van hardloopshorts is dat je je er soepeler in kunt bewegen en dat het je niet hindert tijdens het hardlopen.

Er zijn mensen die altijd een korte broek aan hebben wanneer ze gaan hardlopen. Dat is een persoonlijke voorkeur. Waar je dan goed op moet letten is dat je hardloopshorts de warmte goed reguleren, zodat je lichaam niet afkoelt terwijl je rent. Ook zijn er compressie shorts die de bloedsomloop reguleren, het vocht afvoeren en je spieren ondersteunen. Zeker als het wat kouder buiten is en je in een korte broek een rondje gaat hardlopen, kunnen je spieren alle hulp goed gebruiken. De materialen van een hardloopbroekje zijn vaak ook ademend, wat het extra comfortabel maakt.

Verschillende type hardloopshorts

Je kunt kiezen uit verschillende type hardloopshorts. Zo heb je strakke exemplaren die aansluiten op je benen. Je hebt ook baggy hardloopshorts die wat losser om je benen vallen. Vaak zit er dan nog wel een strakker broekje bij in die zorgt voor de nodige ondersteuning. En wil je veel ritsen en zakjes bij je korte broek of juist weinig? Bedenk goed wat je allemaal mee wilt nemen als je een rondje gaat hardlopen. Neem je alleen je huissleutel mee, dan zijn hardloopshorts met een zakje aan de achterkant voldoende.

Neem je altijd je telefoon mee als je gaat hardlopen? Dan kun kiezen voor hardloopshorts met een ritssluiting, zodat je je telefoon daar veilig in kunt opbergen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat bij het kiezen van de perfecte korte hardloopbroek. Zolang die goed matcht met je hardloopshirt dan zit je altijd goed met je running outfit.

Ontvang denieuwsbrief