Helmcamera's

Je ziet het steeds meer, mensen op de piste die hun afdaling vastleggen op film. Dit doen ze met een camera op hun helm, skistok of jas. De helmcamera’s zijn een ware hype en het is ook heel gaaf om je toffe beelden weer terug te kunnen kijken en te delen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Helmcamera’s voor op wintersport

Je hebt helmcamera’s in verschillende soorten en maten. Het bekendste zijn de helmcamera’s en action cams van het merk GoPro. Deze camera’s kun je met verschillende mounts op verschillende plekken en manieren in je ski uitrusting bevestigen. Dus niet alleen op je helm. Maar een helmcamera geeft wel het tofste actie beeld en op deze manier kun je nog lang nagenieten van die mooie afdaling.

Het mooie van deze camera’s is dat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals kou en sneeuw. Je hebt ze al in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse, dus je hoeft niet meteen de hoofdprijs voor een degelijke camera te betalen.

Wees zuinig op je camera’s

De camera’s mogen dan wel bestand zijn tegen extreme kou en sneeuw, het blijven nog steeds breekbare dingen die je ook nog eens kwijt kunt raken. Wat natuurlijk super zonde is. Dus let er tijdens het skiën of snowboarden op dat de camera goed vastzit. En bevestig de camera zo dat mocht je vallen niet gelijk je camera breekt.

De meeste schademeldingen van helmcamera’s gaan namelijk over verloren camera’s na een valpartij. Camera’s zijn ook diefstal gevoelig. Als je even niet aan het skiën of snowboarden bent en je binnen geniet van een warme chocomelk of glühwein is het verstandig om de camera van je helm of snowboard of ski's af te halen.

Helmcamera’s zijn een leuke gadget, maar absoluut niet noodzakelijk voor je wintersport uitrusting. Het is een leuke gadget om op een toffe manier je wintersport vakantie vast te leggen en er later op terug te kijken!

Ontvang denieuwsbrief