Heren

Mannen zijn vaak in de sportschool te vinden of trappen regelmatig een balletje op het veld. Voor al die verschillende sporten is natuurlijk wel de juiste heren sportkleding nodig. En dat mag er naast comfortabel ook best stijlvol en stoer uit zien.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies de juiste heren sportoutfit

Welke sport je ook beoefent, er is altijd wel de juiste sportkleding te vinden die bij je stijl past en helemaal aan jouw wensen voldoet. Het allerbelangrijkste is dat sportkleding comfortabel zit zodat je tijdens je work-out de juiste bewegingen en handelingen kunt uitvoeren.

Budget sportkleding

Uiteraard speelt je budget ook een rol bij het aanschaffen van nieuwe sportkleding. Ben je elke dag in de sportschool te vinden, dan zul je hogere eisen stellen aan je sportkleding dan wanneer je maar één of twee dagen per week sport. En natuurlijk heb je bij de ene sport ook meer sportaccessoires nodig dan bij de andere sport. Denk bij golf maar aan de golfclubs en bij tennis aan het racket en zweetbandjes bijvoorbeeld.

Standaard sportkleding

Het voordeel van een sportoutfit is dat bij bepaalde sporten bepaalde kleding verplicht is. Op het voetbalveld zul je in een voetbalshirt, shorts, kousen, scheenbeschermers en voetbalschoenen op het veld moeten verschijnen. Anders kun je niet meedoen. Hetzelfde geldt op het basketbalveld maar ook in de ring als je aan vechtsporten doet bijvoorbeeld. Het maakt de zoektocht naar nieuwe sportkleding een stuk makkelijker. Het enige waar je op moet letten is of de sportkleding én schoenen goed past en comfortabel zit zodat jij optimaal kunt presteren.

Wat zeker ook niet vergeten moet worden zijn de kledingstukken voor na het sporten. Ga je na de sportschool (thuis) douchen, trek dan een een trainingspak aan na je training of over je sportoutfit. Dit voorkomt dat je kou vat, wat niet optimaal is voor je spieren na een hele intensieve work-out. Sport je veel buiten? Dan zijn sportjassen en windjacks zeker de moeite waard om aan te schaffen. Ze houden je warm en laten je op koude dagen beter presteren.

Ontvang denieuwsbrief