Horloges

Een sporthorloge wordt al beschouwd als een personal trainer door sommige sporters. En met al die technische snufjes en mogelijkheden kun je ze daar geen ongelijk in geven. En qua looks zijn sporthorloges er ook een stuk op vooruit gegaan en zie je ook steeds meer buiten het sporten om veel polsen prijken.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Jouw personal trainer om je pols

Je kunt heel veel bijhouden met een goed sporthorloge. Je progressie, je trainingsschema’s instellen en zelfs instellen welke sport je doet. In de meeste exemplaren zit een hartslagmeter, een stopwatch en als je heel fancy wilt doen een GPS-tracker. Handig tijdens het hardlopen of veldlopen bijvoorbeeld. Daarnaast kun je een playlist samenstellen op een sporthorloge en je telefoon dus thuis laten tijdens het sporten. Dat loopt ook een stuk fijner, want de meeste horloges voel je nauwelijks om je pols. Er is uiteraard goed nagedacht over de strakke en lichte vormgeving.

Zowel voor dames als heren zijn zwarte horloges tijdloos en is dit veruit de populairste kleur. Maar als je je sporthorloge wilt laten matchen met je kleurrijke sportoutfit, zijn er ook genoeg horloges met kleurrijke bandjes en faces beschikbaar. Sporten in stijl, dat doe je zeker met zo’n mooi sporthorloge om je pols. Die ook nog eens perfect met de rest van je sportlook.

Sporthorloges in stijl

De bandjes zijn vaak gemaakt van siliconen, wat voor optimaal draagcomfort zorgt. Je hebt ook sporthorloges van nylon, deze nemen vocht goed op en geven het horloge ook een casual uitstraling. Veel sporthorloges worden ook gedragen buiten het sporten om. Want waarom zou je zo’n mooi horloge alleen voor het sporten gebruiken? Het is een accessoire wat je outfit helemaal afmaakt en ook een statement item. Ongeacht of je aan het sporten bent of niet. En doordat sporthorloges een stijlvolle transformatie hebben gekregen, kun je ze ook makkelijk stylen in je day to day outfits.

Ontvang denieuwsbrief