Jassen

Sport je vaak buiten? Dan is een goede sportjas zeker niet te missen in je outfit. Hardlopen, voetballen of fietsen in de regen of kou gaat net iets beter met een sportjack. Het is een extra laag wat je warm houdt en dat maakt sporten in de kou net iets fijner.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Sportjassen voor dames en heren

Wanneer je veel buiten sport, denk aan hardlopen, fietsen en hockeyen, dan doe je dit in weer en wind. En als je naar buiten gaat tref je de juiste maatregelen wat betreft je sportkleding. Met een goede sportjas laat je de weerelementen je niet tegenhouden van een rondje hardlopen in de kou of een hockeytraining in de regen.

Soms zijn sportjassen zo leuk dat je stiekem hoopt dat je ze aankunt en het wat kouder buiten is. Voor elk weertype zijn er wel leuke sportjassen te vinden. Zo heb je de windbreaker, wanneer het hard waait. En een hardloopjack trek je aan over je hardloopshirt. Het houdt je warm en je ventilatie in toom tijdens het hardlopen. Sportjassen zijn er in trendy kleuren en stijlvolle designs en je kunt ze heel leuk mixen en matchen met de rest van je sportoutfit. Maar het hoeft niet alleen bij je sportoutfit te blijven. Een leuke sportjas kun je ook heel goed dragen bij een casual outfit met een spijkerbroek en T-shirt bijvoorbeeld. Het geeft je look een sportieve twist.

Sportieve en casual bodywarmers

Naast windbreakers, fleecevesten en sportjacks is daar ook nog de bodywarmer. Tijdens het sporten is dit een ideale jas die je veel bewegingsvrijheid geeft, vooral je armen. Je kunt je intensieve work-outs gewoon blijven uitvoeren. Je armen worden niet belemmerd en je wordt warm gehouden. Bodywarmers zijn gemaakt van een soepele stof die goed mee beweegt met je lichaam wat voor optimale comfort zorgt tijdens het sporten.

En wie denkt dat bodywarmers saai en oubollig zijn heeft het mis. Ze zijn er in de meest trendy kleuren en hebben een mooie pasvorm waardoor je ze niet alleen tijdens het sporten kunt dragen. Je kunt een bodywarmer heel goed over een casual outfit gooien bestaande uit een dunne trui en jeans. Bijvoorbeeld wanneer je in de tuin bezig gaat of even snel een paar boodschappen moet doen en het te warm is voor een jas. Een bodywarmer geeft je outfit een leuke sportieve twist en houdt je lekker warm.

Ontvang denieuwsbrief