Keepershandschoenen

Van plan om de nieuwe Edwin van der Sar te worden? Dan zijn keepershandschoenen onvermijdelijk. De beste doelmannen ter wereld beschikken over het beste materiaal en daar horen keepershandschoenen uiteraard bij.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies de juiste keepershandschoenen

Met goede keepershandschoenen en de juiste voetbalkleding houd jij je doel leeg en geniet je van je overwinning. Het begint bij het kiezen van de juiste naad voor je vingers. De meest simpele en meest gebruikte manier van stikken is de platte-vinger methode. De naden zijn bij deze handschoenen aan de zijkant te zien en daardoor ziet het eruit als een platte vinger. Het zijn de goedkoopste en meest gebruikte handschoenen voor een keeper.

Dan volgt de rol-vinger keepershandschoenen. Deze zorgen voor een beter grip door middel van latex dat om de vinger wordt heen gerold. Deze handschoen heeft vooral een betere grip bij het vangen van de bal. En tot slot heb je handschoenen met een negatieve naad. Ze geven niet alleen de beste grip en worp maar ook het beste gevoel wanneer de bal in de handschoen van de keeper ligt. Het zijn niet de goedkoopste handschoenen, maar vaak wel de beste keuze voor een keeper.

Vingerbescherming

Naast de juiste handschoen is vingerbescherming ook heel belangrijk. Het is vervelend en soms zelfs schadelijk wanneer je vingers omklappen bij het vangen of wegstoten van een bal. Veel keepershandschoenen zijn daarom uitgerust met vingerbescherming. Door voor handschoenen met vingerbescherming te kiezen, kies je er ook automatisch voor dat je handen moeilijker kunnen bewegen. En dat zorgt er dan weer voor dat je minder grip hebt op de bal.

Deze type handschoenen zijn daarom geschikt voor jonge keepers. Elk merk heeft een eigen systeem en naam voor de bescherming. Fingersave van Adidas is wellicht het bekendste. Verzeker jezelf door een paar handschoenen te kiezen die deze bescherming wel hebben. Zo bescherm je je vingers tegen beschadigingen en blessures.

Ontvang denieuwsbrief