Schoenen

Waar je ook gaat of staat met sporten, op je sportschoenen kun je rekenen. Of je nou voetbalt, rent, hockeyt of vaak in de sportschool te vinden bent, je sportschoenen zijn je beste vrienden en tillen je prestaties naar een hoger niveau.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies de juiste sportschoenen

Voetbalschoenen geven je extra grip en comfort. Hardloopschoenen verbeteren je tijd, outdoor- of wandelschoenen kunnen flink bergtrektochten aan en basketbal schoenen vergroten je wendbaarheid.

De beste sporters van de wereld zijn al jarenlang de bron van inspiratie voor de beste sportschoenen van de wereld. Ook jij kunt deze sportschoenen aan je schoenencollectie toevoegen en je prestaties verbeteren, jezelf continu uitdagen en de lat steeds iets hoger leggen. Laat je inspireren door de allernieuwste technologie in grip, demping en pasvorm. Sportschoenen met luchtkussens, flyknit, mesh en lichtgewicht materialen zijn telkens onderhevig aan verbetering. Wat gunstig is voor jou en je sportprestaties, want die zijn dat ook. Of je nu voetbalt, fitnesst, tennist of rent het begint bij de juiste sportschoenen.

Sportschoenen trends

Naast comfort, ondersteuning en het verbeteren van je prestaties zijn sportschoenen ook onderhevig aan de laatste trends. Hierdoor zie je ze ook steeds vaker buiten het sportveld en gaan ze haast door voor sneakers. Sportschoenen uit de oude doos worden in een en modern jasje gestoken en opnieuw uitgebracht. Voorzien van de laatste technologie, zijn dit schoenen waarin technologie en trends elkaar versterken. Deze sportschoenen van merken als Nike, Adidas en Reebok trek je niet alleen aan als je gaat sporten maar ook bij je jeans of trainingsbroek buiten het sporten.

Nieuwe sportschoenen

Een paar nieuwe sportschoenen kunnen ervoor zorgen dat het sporten je net iets makkelijker af gaat. Niet alleen omdat je iets moois aan je voeten hebt en je je sportschoenen goed kunt laten matchen met de rest van je sportkleding. Maar ook omdat ze voorzien zijn van de laatste technologie en trends. Waardoor je ze ook naadloos door kunt dragen in je dagelijks looks gecombineerd met een spijkerbroek en overhemd of een leuk jurkje.

Ontvang denieuwsbrief