Skikleding

Je wilt wel een beetje in stijl de piste af skiën tijdens je wintersport vakantie en het het liefst helemaal niet koud hebben. De juiste skikleding en uitrusting is voor dames, heren en kinderen dan ook van groot belang om comfortabel van de hoge, koude bergen af te zoeven.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Skikleding met de juiste fit

Als je elk jaar op wintersportvakantie gaat dan weet je hoe belangrijk goede skikleding is. Het moet goed zitten, je warm houden en je transpiratie ook weg kunnen voeren, zodat je niet afkoelt tijdens het skiën of snowboarden. Daarnaast is je uitrusting ook belangrijk. Ski-brillen, helmen, handschoenen en natuurlijk je ski's, ze gaan allemaal mee de piste op en af.

Kies je ideale ski outfit

Je ski jas moet warm zijn, maar mag er ook wel leuk en fashionable uitzien. Een donsjack houdt je echt goed warm en is aan te raden als het ver beneden het vriespunt is. Is de temperatuur aangenaam, niet te koud? Dan kun je gaan voor een mooi, kort skijack. Tegenwoordig is de keus uit wind- en waterdichte ski jassen eindeloos.

Zo heb je stijlvolle korte ski jacks, parka’s, getailleerde jassen of skijassen met een loose fit. Je maakt je outfit af met een warme, chunky wollen trui met een leuke print eronder, een gebreide muts, een bijpassende skibroek en natuurlijk je helm en skibril en skisokken niet te vergeten.

Trendy skikleding

Skikleding gaat met de tijd mee en wat je steeds meer ziet zijn retro invloeden. De ouderwetse skipakken worden in een nieuw jasje gegoten en zorgen voor een frisse, maar toch nostalgische look. Wat goed past bij de Oostenrijkse of Zwitserse omgeving. Natuurlijk wil je er tijdens de après ski ook leuk uitzien en dan is het wel zo leuk om een stijlvol ski outfit aan te hebben. Met een leuke, gezellige trui onder je ski jas kom je al een heel eind.

Ontvang denieuwsbrief