Sneakers

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Elke outfit krijgt een casual en sportieve uitstraling met een goed paar sneakers eronder. Tegenwoordig kun je sneakers ook gewoon dragen op de werkvloer en heb je keus uit verschillende merken en stijlen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Sneakers voor iedereen

Je hebt vast wel een paar sneakers in je schoenencollectie. En je draagt ze of heel vaak of alleen als je boodschappen gaat doen, de hond uit gaat laten of onderweg bent naar de sportschool. Sneakers zijn er in verschillende stijlen en zo is er voor iedereen wel een paar te vinden die helemaal voldoet aan de eisen en het doeleind. Over comfort hoef je je geen zorgen te maken, want sneakers zijn veruit de comfortabelste schoenen. Het zijn tenslotte bijna sportschoenen, alleen je sport er niet op!

Sneakers in verschillende stijlen

Heb je een sportieve stijl? Dan passen veel sneakers bij veel van je sportieve outfits. Maar als je een wat nettere stijl hebt, zijn daar ook bijpassende sneakers voor. Zo heb je nette, stijlvolle sneakers die goed kunnen bij je casual chic looks. Je kunt kiezen uit hoge en lage sneakers. Sneakers met een printje en felle kleuren. Of juist gaan voor een paar in ingetogen kleuren als zwart, wit of grijs. En omdat er elk jaar nieuwe modellen op de markt komen kun je je sneaker collecties regelmatig uitbreiden met nieuwe paren. En loop je er altijd on trend bij met je kicks.

De vrijetijdsschoenen worden allang niet meer gezien als schoenen die je alleen in je vrije tijd draagt. Sneakers worden op steeds meer werkvloeren geaccepteerd. Zo kun je je office looks een sportieve touch geven met een paar toffe sneakers eronder. Of als je een avondje gaat stappen je hoge hakken eens thuislaten en je meest comfortabele sneakers uit de kast trekken voor een avondje dansen. En als je met vrienden een potje gaat basketballen of voetballen zijn sneakers van Nike, Adidas of Vans heel comfortabel.

Ontvang denieuwsbrief