Tennis

Ben je vaak op de tennisbaan te vinden en wil je het maximale uit je prestaties halen? Dan is goede tenniskleding heel belangrijk. Comfort, functionaliteit en fashion staan voorop in het kiezen van de juiste tennis outfit.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Stijlvol de tennisbaan op

In de middeleeuwen was tennis een sport dat door de elite werd gespeeld. Tennis zoals we het vandaag de dag kennen stamt uit 1873 en vindt zijn oorsprong in Frankrijk. De naam is afgeleid van het Franse woord "tenez" wat in het Nederlands staat voor "pak aan! (de bal)".

Tenniskleding voor dames en heren

Om het optimaalste uit je tennisspel te halen is het belangrijk dat je tenniskleding voldoet aan bepaalde eigenschappen. Ten eerste moet je sportkleding een ademend vermogen hebben. Ten tweede moet het over een vocht- en temperatuurregeling beschikken. Deze eigenschappen zullen je prestaties verhogen en blessures helpen voorkomen.

En tenniskleding met een goede pasvorm zorgt voor elk type figuur ook voor de nodige steun. Stap vol zelfvertrouwen en motivatie het tennisveld op om je tegenstander te laten zien wat je in huis hebt. Door te kiezen voor een tennisshirt en bijpassende tennishort in flitsende kleurtjes of in een classic all-white tenue.

De juiste schoenen en accessoires

Uiteraard mogen een paar goede tennisschoenen niet ontbreken in je outfit. Let goed op de ondergrond waarop je speelt. Speel je bijvoorbeeld op gras of gravel? Schaf daarvoor de juiste tennisschoenen aan met de correcte zool. Accessoires zoals een petje en zweetbandjes maken je look helemaal af en nemen ook transpiratievocht op. En met het juiste tennisracket ben je helemaal klaar om lekker een balletje te slaan op de tennisbaan.

Of je dit nou in je vrije tijd doet of elke week een wedstrijdje speelt, een goede tennis outfit en racket zijn van essentieel belang voor de beste prestatie!

Ontvang denieuwsbrief