Trainingspakken

Een goed trainingspak is een onderdeel van je sportoutfit. Je trekt hem voor en na een training aan. Maar ook als je een dagje vrij hebt. Het houdt je warm en droog en het zit vooral heel comfortabel. Helemaal na een intensieve workout.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Trainingspakken voor dames en heren

Een trainingspak is niet meer weg te denken in je sportoutfit. Zeker als je vaak in de sportschool of op het sportveld te vinden bent. Na een intensieve sportsessie wil je opwarmen in je trainingspak en deze moet dus comfortabel zijn en goed zitten. Daarnaast draag je je trainingspak ook op een luie zondag als je op de bank ploft en een filmpje of serie gaat kijken, dus mag het er ook wel een beetje sporty en chic uitzien.

Trainingspakken met de perfecte pasvorm

Waar vroeger trainingspakken vrij lomp en vormloos waren, vooral voor vrouwen, is dat nu helemaal niet meer het geval. Gelukkig maar! Want je wilt er in je trainingspak ook nog wel goed uitzien en de juiste pasvorm doet al veel goeds voor je figuur. Zo zijn er trainingspakken voor vrouwen waarbij je curves goed tot uiting komen en je je op en top vrouw voelt. Nu is het alleen nog een kwestie van het zoeken naar het juiste trainingspak die naadloos aansluit bij jouw personal style. Denk aan de kleur, welk merk, wat voor soort print en of die goed matcht bij je sneakers, sporttas en sportoutfit.

Een sportlook voor de echte sporter

Een trainingspak voor heren is niet alleen bij voetbal een fijne toevoeging aan het tenue, maar ook voor alle andere sporten zijn trainingspakken altijd prettig om te hebben. Je hebt de keus uit talloze kleuren en merken zoals Nike en Adidas. Zo vindt je altijd wel een trainingspak die voldoet aan al jouw eisen en perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

Trainingspakken in verschillende stijlen en materialen

Het materiaal van een trainingspak is ook belangrijk. Zo zijn er trainingspakken gemaakt van katoen, nylon en badstof. Als je veel en intensief sport kun je het beste gaan voor een trainingspak van katoen. Je transpireert dan veel en deze trainingspakken zorgen ervoor dat het vocht goed wordt opgenomen. Een nylon trainingspak is het meest geschikt wanneer je veel buiten sport en het regent of mistig is. Je blijft beschermd tegen de vocht en je blijft warm.

Een trainingspak van badstof voelt niet alleen heel luxe en extra comfortabel, het voorkomt ook dat je snel afkoelt. Elk trainingspak heeft zijn eigen kwaliteiten. Kies jouw favoriete trainingspak die het best aansluit bij jouw wensen en eisen.

Ontvang denieuwsbrief