Voetbal

Bij het kopen van voetbalkleding valt direct op hoeveel keuze er is. Van Nike tot Adidas tot Puma en van voetbalschoenen met felle kleurverlopen tot een traditionele zwarte kleur. De technologie die verstopt zit in het materiaal van voetbalkleding is in vergelijking met veel andere sporten erg vergevorderd, met schoenen die balgevoel bevorderen, shirts die optimaal zweet afvoeren en sokken die ondersteuning bieden. Op basis hiervan kan een keuze voor voetbalkleding gemaakt worden die optimaal aansluit bij de persoonlijke wensen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Voetbalkleding online kopen

Bij het kopen van voetbalkleding komt veel meer kijken dan alleen een voetbaltenue en een paar voetbalschoenen. Het is wel de basis van een goede voetbal outfit. Maar voetbal is veel meer dan het kopen van een goede outfit voor op het veld. Het is een top sport, maar ook een sport met een sterk team en club gevoel. Of je je voetbalkleding nu draagt wanneer je zelf een balletje trapt op het veld, een wedstrijd kijkt vanaf de tribune, in de kantine zit of je favoriete voetbalclub aanmoedigt.

Voetbalkleding loopt altijd iets voor op andere sportkleding. Technische hoogstandjes om je voetbal performances aanzienlijk te verbeteren zijn te vinden in voetbalshirts die het zweet afvoeren, voetbal sokken die de optimale ondersteuning bieden en voetbalschoenen die je balgevoel bevorderen.

Voetbalaccessoires

Naast voetbalkleding en schoenen zijn clubkleding te dragen. Of dit nou Ajax, Feyenoord of PSV is, tijdens een wedstrijd wordt het thuisshirt aangetrokken. Maar ook wanneer het Nederlands elftal een wedstrijd speelt wordt de oranje clubkleding weer massaal uit de kast getrokken.

Zaalvoetbal

Naast voetbal heb je zaalvoetbal, ook wel futsal genoemd. Het is het grootste teamzaalsport van Nederland en net iets anders dan veldvoetbal. Het spel is dynamischer en sneller. Bij zaalvoetbal hoort dan ook een iets andere voetbaluitrusting. Onderdeel daarvan zijn zaalvoetbalschoenen. Deze hebben geen noppen en moeten voldoen aan de eisen van de zaal waarin gevoetbald wordt.

Voetbalkleding tips

We helpen je graag met vraagstukken omtrent voetbalkleding. Mis je een item? Laat het dan weten!


Voetbalkleding wassen

Het is voor alle voetballers een bekend fenomeen: groene en bruine vlekken van de valpartijen, slidings en glijpartijen. Richting medespelers een bewijs van inzet, voor de wasser een nachtmerrie.

Meer informatie over het wassen van voetbalkleding >>


Bescherming bij het voetballen

Voetballen is goed voor je gezondheid: het verbetert je conditie en maakt je sterker. Door de intensiteit kunnen er echter ook blessures ontstaan. Met de juiste bescherming kan de kans hierop geminimaliseerd worden.

Meer informatie over bescherming bij het voetballen >>


11 Tips omtrent respect op het voetbalveld

Voetbal is de nummer één sport van Nederland. Voetbal verenigt, maar zorgt soms helaas ook voor problemen. Wederzijds respect is een hoeksteen van het voetbal. Met de volgende tips zorg je ervoor dat respect centraal blijft staan. Helaas is het een bekend fenomeen dat er in het voetbal regelmatig problemen zijn rond respect en zelfs veiligheid. Niet alleen tussen supportersgroepen van professionele voetbalclubs, maar ook tussen teams en supporters van amateurverenigingen.

Meer tips voor respect bij voetbal >>


Hoe kies ik de juiste noppen?

Afhankelijk van de ondergrond waarop je sport, moeten ook de noppen onder schoen worden aangepast. Sporten met een verkeerd noppenprofiel kan leiden tot een slechte grip en zelfs blessures.

Meer informatie over de juiste noppen >>


Voetbalschoenen kopen? Check deze tips

Het kopen van de juiste voetbalschoenen is belangrijk bij de voorbereiding op een nieuwe voetbalseizoen. Voetbalschoenen moeten onder meer ondersteuning, demping en grip bieden tijdens het voetballen.

Tips bij het kopen van voetbalschoenen >>


Het grote verschil tussen Adidas en Nike voetbalschoenen

De twee absolute zwaargewichten op het gebied van voetbalproducten zijn zonder enige twijfel Adidas en Nike. Beide ontwikkelen ze superieure voetbalschoenen. Maar wat is het verschil en welke is er beter?

Meer informatie over Nike en Adidas >>


Voetbaltrainingspakken zijn zeer divers: waar moet je op letten?

Voetbaltrainingspakken zijn een vast onderdeel van het voetbaltenue. Spelers dragen het voor de wedstrijd en na in actie te zijn gekomen. In de koude herfst- en wintermaanden zijn ze ideaal om in te trainen.

Meer informatie over voetbaltrainingspakken >>


Waarom kledingmerken voetbalclubs sponsoren

Iedere professionele voetbalclub en veel amateurclubs worden gesponsord door een kledingmerk. Dit kost de kledingmerken erg veel geld, zeker wanneer tientallen clubs gesponsord worden. Waarom doen ze dit eigenlijk?

Meer informatie over kledingmerken en sponsoring>>


Hier bestaat een complete voetbaloutfit uit

Als voetballer heb je een hoop spullen nodig. Niet alleen het standaardtenue, maar bijvoorbeeld ook scheenbeschermers en een trainingspak. Loop op deze pagina na of je zelf alle benodigdheden bezit.

Meer informatie over een compleet voetbaloutfit >>

Ontvang denieuwsbrief