Voetbalschoenen

Zijn je voetbalschoenen toe aan vervanging? Dan zijn hier een paar handige tips waar je op moet letten voordat je ze gaat kopen. Waar je vooral op moet letten zijn de noppen. Ook is de ondergrond waar je op voetbalt belangrijk voor het maken van de juiste keus voor je voetbalschoenen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies de juiste voetbalschoenen

Je hebt bijvoorbeeld voetbalschoenen met extra lange noppen die geschikt zijn voor drassige en wat slechtere voetbalvelden. Kleine noppen zijn het meest geschikt voor een wedstrijdje op kunstgras. En als je nieuwe zaalvoetbalschoenen zoekt dan kun je het beste gaan voor gladde en slijtvaste zolen.

Jouw ideale voetbalschoenen

Speel je vaak op natte, zachte velden? Dan zijn soft ground voetbalschoenen aan te raden. Firm ground voetbalschoenen zorgen voor een goede grip op natuurlijk gras. Ook heb je turf kicksen die in vergelijking met normale voetbalschoenen veel kortere noppen hebben. Ze hebben ook een kraag over de enkel. Dit maakt ze uitermate geschikt voor hardere ondergronden zoals kunstgras of een bevroren voetbalveld. Zeker handig als je in de winter vaak te vinden bent op het veld.

Zaalvoetbalschoenen vind je ook steeds vaker met een kraag over de enkels. Het vergroot het balgevoel, omdat je onderbeen en voet met elkaar verbonden zijn. Dit bevordert je voetbalprestaties aanzienlijk. En uiteraard mogen een paar scheenbeschermers niet ontbreken in je voetbaloutfit.

Trends & innovaties

Voetbalschoenen en voetbalkleding zijn onderhevig aan innovatie en vernieuwing en elk jaar komen sportmerken als Nike en Adidas weer met nieuwe exemplaren op de markt. Ze zijn constant bezig met vernieuwing om jouw prestatie op het veld steeds beter te maken. Denk aan voetbalschoenen met een voorgevormde inlegzool. Dit zorgt voor minder noppendruk en dus voor betere prestaties. Of schoenen met een bovenkant van microvezel, wat het balgevoel en je prestaties naar de next level tilt. Ga voor voetbalschoenen van je favoriete voetballer en evenaar zijn spel op het veld.

Ontvang denieuwsbrief