Voetbaltrainingspakken

Voor voetballers, klein of groot, prof of amateur zijn voetbaltrainingspakken onmisbaar in je voetbaloutfit. Je start je warming-up met een trainingspak en daarmee sluit je hem ook weer af. Met een nieuw voetbaltrainingspak is je tenue helemaal compleet.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kies het juiste voetbaltrainingspak voor jou

Sportmerken besteden veel aandacht aan het ontwerpen en ontwikkelen van comfortabele en stijlvolle voetbaltrainingspakken. Je wilt er buiten het veld ook gewoon in kunnen lopen dus moet het er ook wel een beetje on trend uitzien. Als je van opvallende kleuren houdt dan is er tegenwoordig veel keus. Ga je liever voor minder opvallend, dan kies je voor een mooie trainingspak in het zwart of wit. Een onderdeel van clubkleding zijn ook trainingspakken. Wil je een voetbaltrainingspak van je favoriete voetbalclub, dan is die er zeker!

Comfort en stijl

De meeste trainingspakken worden gemaakt van comfortabele en functionele materialen. Het voert vocht en transpiratie snel af en houdt je spieren warm. Heel belangrijk na een warm-up of cooling-down. Je hoeft je voetbaltrainingspak niet alleen te gebruiken als je naar een training gaat of een wedstrijd hebt. Hij dient ook heel goed als warmhouder als je gaat hardlopen of andere sportieve trainingen doet. Combineer de broek met een sportshirt en draag het trainingsjack met sportshorts of tights. Je sportschoenen eronder en aan de bak!

Als je met een heel voetbalteam een trainingspak wilt, is de beste keus het merk Hummel. Wil je alleen voor jezelf een trainingspak aanschaffen voor bij het voetballen? Dan zijn merken als Nike en Adidas aan te raden.

De trainingspakken zijn van hoge kwaliteit en bestaan zowel uit twee losse delen of een set. Bij Nike heb je een trainingsbroek en een sweater die je los moet aanschaffen. Bij Adidas heb je wel een set van trainingsbroek en sweater. Zo ben je er van verzekerd dat het bij elkaar hoort.

Ontvang denieuwsbrief