Wintersportjassen

Een wintersportjas die je warm houdt en er ook nog een beetje fashionable is, dat is de ideale jas voor op wintersportvakantie. Een als die goed past bij de rest van je wintersportkleding, ben je helemaal klaar om de piste in stijl af te gaan.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Vind de perfecte wintersportjas

Net als alle andere wintersportkleding is het kiezen van de juiste wintersportjas ook heel belangrijk. Er zijn een aantal puntjes waar je op moet letten bij het kopen van een ski- of snowboardjas. De belangrijkste is dat een wintersportjas waterdicht is. Het laatste wat je wilt is doorweekt raken. Een ski jas gemaakt van membraan is waterdicht en dus perfect in het buiten houden van water en sneeuw.

Daarnaast is het handig om te kijken naar een jas met een sneeuwvanger om de middel, dit houdt sneeuw ook buiten. Wil je echt helemaal waterdicht en sneeuwdicht zijn? Ga dan voor wintersportjassen met een lycra bevestiging rond de handen.

De ideale wintersportjas voor jou

Naast water- en sneeuwdicht moet je wintersportjas ook winddicht zijn. Je wilt natuurlijk wel warm blijven als je de piste afgaat. Belangrijk is dat je jas goed ademend is, een ventilatierits is dan heel handig. Hiermee kan je zelf de temperatuur regelen. Wintersportjassen met een hoge stormkraag houden de wind en sneeuw goed buiten en zorgen dat de warmte goed binnen blijft omdat ze de boel goed afsluiten.

Vaak heb je een aantal spullen bij je tijdens het skiën of snowboarden die je graag wilt opbergen. Denk aan je skibril, je skipas en je telefoon. Daarom is het belangrijk dat je wintersport voldoende en ruime zakken heeft waar je deze dingen goed en veilig kunt opbergen. Denk aan een zak op de mouw voor je skipas bijvoorbeeld. Gemak en comfort zijn belangrijke dingen op wintersport en je wintersportjas moet daar zeker aan bijdragen!

Ontvang denieuwsbrief