Wintersport

In de winter zijn veel mensen weer op de latten of op een snowboard te vinden. Jaarlijks reizen ze weer af naar skioorden in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. Natuurlijk bepakt en bezakt met de juiste wintersportkleding en ski of snowboard uitrusting.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

De juiste wintersportkleding

Als je elk jaar op wintersport gaat, dan weet je hoe belangrijk goede, kwalitatieve wintersportkleding is. Een goede voorbereiding begint bij de juiste wintersportkleding. Dit moet niet alleen comfortabel zitten, maar ook goed passen.

Het kan daarom geen kwaad om je te laten adviseren wat voor wintersportkleding het beste is voor jouw figuur. Er wordt namelijk op een aantal dingen gelet: gewicht, lengte, ski-niveau en het gebied waar je gaat skiën. Daarnaast moeten je skischoenen en ski-kleding goed passen en skistokken op de juiste lengte worden afgesteld. Dit is belangrijk om blessures te voorkomen.

Snowboard kleding

Ook als je gaat snowboarden zijn er belangrijke dingen waar je op moet letten. Bijvoorbeeld wat voor soort board je gaat gebruiken. Je kunt namelijk kiezen uit drie type snowboards: freestyle, freeride en alpine. Welk board het best bij jou past is afhankelijk van je stijl, interesse en niveau. Een alpine snowboard is het meest geschikt voor een beginnende snowboarder. En ervaren snowboarders kunnen dus het beste kiezen tussen een freeride of freestyle snowboard. Als je op wintersport gaat neem je ook altijd veel accessoires met je mee. Denk aan ,brillen, maar ook helmcamera’s!

Winterkleding volgens de laatste trends

Nu hoef je je wintersportkleding echt niet alleen tijdens je wintersportvakantie te dragen. In Nederland komt je wintersportkleding ook goed van pas. Wanneer je een strandwandeling gaat maken in de winter bijvoorbeeld of als je een rondje gaat schaatsen op de schaatsbaan, dan komt je wintersportjas heel goed van pas.

Doordat wintersportkleding steeds meer mee gaat met de laatste trends, zoef je niet alleen de piste stijlvol af maar drink je ook in stijl een lekker glas glühwein tijdens de après-ski. En ook als je niet gaat skiën of snowboarden kun je je hippe wintersportkleding dragen als het wat kouder is in Nederland.

Ontvang denieuwsbrief