Yogatassen

Yoga is massaal omarmd in onze maatschappij en je ziet regelmatig mensen richting de yogastudio gaan met een yogamat op hun rug. Even een lekkere yogasessie om weer even helemaal zen te worden. Een yogatas is dan zeker een must om te hebben.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} of {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Al je yoga spullen in een yogatas

Net als bij andere sporten neem je bij yoga ook altijd veel spullen mee. Denk aan je yogakleding, een yogamat en accessoires zoals een foamroller. Voor je yogamat zijn er speciale yogamat tassen waarin je ze heel makkelijk in kunt oprollen. Gaat een stuk makkelijker mee op de fiets richting de yogastudio. Omdat yoga helemaal hip is komen verschillende sportmerken met allemaal hippe yogaspullen.

Een yogatas is dan wel fijn om al die spullen in te mee te vervoeren. Zeker als je van je werk regelrecht doorgaat naar de yogales. Een yogatas is de ideale opbergplek voor je yogabroek, top en een vest voor de warming-up en cooling down. En misschien wil je naast de foamroller ook nog wel andere accessoires met je meenemen zoals een yoga block of flex band. Dat past allemaal prima in een mooie yogatas.

Yogatas voor je yogamat

Als je je eigen yogamat meeneemt naar de studio dan kun je hem in een daarvoor geschikte tas doen. Maar je hebt ook yogatassen die de vorm hebben van een yogamat, deze kun je uitrollen. De tas is makkelijk mee te dragen over je schouder en is bestand tegen een spatje regen. Er zijn ook stijlvolle yogatassen met meerdere, handige vakken voor je yoga outfit en accessoires. Vaak zijn yogatassen zijn ruim genoeg om ook nog je toilettas en je handdoek in mee te kunnen nemen. Zo ben je goed voorbereid voor je yogales en kun je genieten van een fijne yogasessie.

Ontvang denieuwsbrief